2024. április 19. - Emma

Sonkáért szúrt a nagyi

Két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a nagymama, aki a miatt szúrta le élete párját, mert a férfi sonkát akart enni - tudta meg a HavariaPress. A 60 éves nő és férje balatonföldvári házukban látta vendégül gyermekeit és unokáit tavaly tavasszal
2008. március 14. péntek 10:06 - Hírextra

A családi ebédnél a nagymama elkortyolgatott két pohár pezsgőt és két pohár bort, mitől - mire gyermekei távoztak - olyan hangulatba került, hogy férjét, mikor sonkát kívánt enni, némi szóváltás után leszúrta egy konyhakéssel.

Az asszony azért lett dühös, mert szerinte az ebédből maradt annyi, amennyivel férje jóllakhatott volna, nem értette, miért akar inkább sonkát enni. A konyhakéssel megszúrt férjet a nő lefektette az ágyra, majd egy törölközőt gyűrt a férfi hasán tátongó sebre. A mentők - kiket az asszony riasztott - életveszélyes állapotban szállították kórházba a férfit; a konyhakés, mint a kórházban kiderült, átmetszette májának egyik lebenyét. A Somogy Megyei Bíróság az asszonyt négy év börtönre ítélte, melynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet jogerős.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását