2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Megtámadtak egy pénzszállítót, lövések, könnyű sérülés

Megtámadtak egy pénzszállító autót péntek hajnalban a M1-es autópályán, Bicske térségében, a kiérkező rendőrökre is rálőttek, a rendőrség keresi az elkövetőket.
2009. szeptember 18. péntek 08:19 - HírExtra
Egyelőre annyit lehet tudni, hogy az M1-es pályán, Budapest felé ismeretlen tettesek megállítottak és megtámadtak egy pénzszállító autót. A riasztott és kiérkező rendőrökre rálőttek, egyikük a berobbanó üveg szilánkjaitól könnyebben megsérült - ismertette R. Szabó Ágnes szóvivő.

A pénzszállító sofőrje és kísérője nem sérült meg a támadásban.Arról egyelőre a szóvivő nem kívánt nyilatkozni, hogy milyen autóval és hányan voltak a támadók, melyik cég autóját érte támadás és vittek-e el pénzt.

A helyszínelés jelenleg is tart, és várhatóan lezárják az autópálya 35-39 kilométere közötti szakaszát.

Egy sötét színű Audi kombi gépkocsit és két elkövetőt keres a rendőrség a pénzszállító autó elleni támadás kapcsán - közölte R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

A pénzszállító autót péntek hajnalban támadták meg a M1-es autópályán, Bicske térségében, a kiérkező rendőrökre is rálőttek - mondta korábban a szóvivő.
Egyelőre annyit lehet tudni, hogy az M1-es pályán, Budapest felé ismeretlen tettesek megállítottak és megtámadtak egy pénzszállító autót. A riasztott és kiérkező rendőrökre rálőttek, egyikük a berobbanó üveg szilánkjaitól könnyebben megsérült.
A pénzszállító sofőrje és kísérője nem sérült meg a támadásban.

A szóvivő nem kívánt nyilatkozni arról, melyik cég autóját érte támadás és vittek-e el pénzt.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a helyszínelés még tart, annak idejére lezárták a pályaszakaszt a bicskei felhajtótól Budapest felé a herceghalmi lehajtóig, a forgalmat az 1-es főútra terelték. Hozzátette: aki teheti, válasszon kerülőutat, mert a terelés miatt az 1-es főúton is erős a forgalom.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

varadipal
2009. szeptember 18. 08:44
Nyomütő bot van eladó.Nagy tételben kedvezmény!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását