2024. április 26. - Ervin

Még pár hónap, és itt a szex

Négy hosszú év telt már el azóta, hogy a Szex és New York című sorozat forgatása véget ért, azonban hamarosan újra élvezhetjük Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda kalandjait. A népszerű széria mozifilm változatáig ugyanis már csak pár hónapot kell várn
2008. március 14. péntek 20:19 - Hírextra
A színésznő az Extra című lapnak elmondta, hogy bízik abban, hogy a rajongók nem fognak csalódni, ha megnézik a végeredményt. A film munkálatai tavaly nyáron kezdődtek, és az elmúlt hónapokban számos részlet kiszivárgott, és keringeni kezdett az interneten. Sarah Jessica nem szeretne többet elárulni a sztoriról: „Így is sok mindent megtudtak már a rajongók, nem szeretnék kiszivárogtatni semmit. Már csak pár hónapot kell várniuk, és már itt is lesz a film.”

A Szex és New York című sorozat nagy népszerűségnek örvendett a világ számos országában, köztük Magyarországon is; több csatorna is levetítette a részeket. Igaz, az amerikaiaknak már csak pár hónapot kell várniuk a filmre, nekünk azért többet. De reméljük, Sarah Jessicának igaza lesz, és valóban megéri várni.
Forrás: okmagazine.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását