2024. május 4. - Mónika, Flórián

Schusternek biztos az állása

A Real Madrid elnöke megnyugtatta Bernd Schustert, a futballcsapat német vezetőedzőjét, hogy nincs veszélyben az állása - írta csütörtökön a Marca.
2008. március 13. csütörtök 12:38 - Hírextra

A sportnapilap szerint Ramón Calderón azon a különmegbeszélésen biztosította erről a szakvezetőt, amelyet még hétfőn tartottak a felek anélkül, hogy összejövetelüket nagydobra verték volna.

Az edzőmenesztés azt követően merült fel, hogy a királyi gárda előbb a spanyol kupából, majd a múlt héten a Bajnokok Ligájából is kiesett, így már csak a hazai bajnokság megnyerésével javíthat szezonbeli mérlegén.

A Calderón-Schuster találka előtt a klub vezérkara tartotta meg szokásos heti értékelését a csapat szerepléséről, s a jelek szerint nem merült fel a német vezetőedző elküldésének kérdése, legalább is ilyen értelmű hírek nem szivárogtak ki a Real házatájáról.

A Marca szerint Calderónnak az volt a feladata az eszmecserével, hogy megnyugtassa Schustert: nincs veszélyben az állása. Tény viszont, hogy a német tréner elődjének, az olasz Fabio Capellónak hasonló helyzetben, tavaly útilaput kötöttek a talpára, mert ugyancsak kettős kiesést "produkált" csapatával, és utána már hiába nyerte meg a Reallal a spanyol bajnokságot, mennie kellett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását