2024. április 30. - Katalin, Kitti

Film készül Obamaról

Edward Norton amerikai színész dokumentumfilmet készít Barack Obama történelminek tekintett elnökválasztási kampányáról. A készítők 2006 óta követik a demokrata elnökjelöltet, és a tervek szerint 2009-ben mutatják be a filmet.
2008. március 13. csütörtök 12:18 - Hírextra
A film ötlete Barack Obamának a 2004-es demokrata elnökjelölő gyűlésen mondott beszéde után merült fel - mondta el Edward Norton a Variety című lapnak nyilatkozva. Az egyelőre cím nélküli film két rendezője, Amy Rice és Alicia Sam már 2006 óta követi a demokrata elnökjelöltet, kameráik már azelőtt forogtak, hogy Obama bejelentette volna indulását az elnöki székért.

Először Obama afrikai útján lehettek az elnökjelölt közelében a filmesek, és azóta folyamatosan követik Illinois állam szenátorát. Nem lesz olyan gondunk, hogy kevés lenne az anyag, már most több száz órányi felvételünk van - közölte Norton.

A terv szerint valamikor 2009-ben mutatják be a filmet, de a pontos dátumot egyelőre nem lehet tudni, ahogy azt sem, Obama lesz-e a demokraták elnökjelöltje. A filmesek addig forgatnak, amíg tart a szenátor kampánya.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását