2024. május 5. - Györgyi

Angelina családi idillje Budapesten

Angelina Jolie sztárallűrök nélkül vásárolgatott gyermekeivel egy pesti bevásárlóközpont játékboltjában. A bolt dolgozói mesélnek arról, mindez hogyan is zajlott.
2010. szeptember 21. kedd 16:24 - HírExtra
Brad Pitt felesége, Angelina Jolie adoptált kislányukkal Zaharával és első vér szerinti gyermekükkel, Shiloh-val pár napot fővárosunkban töltött. És mielőtt továbbrepült volna Londonba, majd onnan Los Angelesbe, elugrottak egy játékboltba szuveníreket vásárolni. Természetese elhalmozta a két kiválasztott gyerkőcöt ajándékokkal a világhírű színésznő.

A bolt üzletvezetője, Czank Szilvia elmesélte a Borsonline.hu-nak, Angelina rendkívül kedves és közvetlen volt és még a szemüvegét is levette. Elmondása szerint alig vették észre, hogy a polcok között egy hollywoodi sztár vásárolgat. Ahogy az üzletvezető mondta, a váráslás befejeztére azonban már kisebb tömeg verődött össze a kirakat előtt.

Jó napjuk volt a gyerekeknek hiszen – ahogy a játékbolt egyik eladója mesélte – egy halom játékkal távoztak a bevásárlókörútról. Kosárba került számos kisautó, plüsmaci, fakard és egy játéktelefon is. Mindez történt mindenféle sztárallűr nélkül, mely annyira meglepte a bolt dolgozóit, hogy még autogramot is elfelejtettek kérni.

Két hatalmas testőr vigyázott a Pitt család ezen felére – közölte a Borsonline.hu-val a bevásárlóközpont biztonsági szolgálata.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását