2024. április 27. - Zita

Depressziós a Hip-Hop Boys egykori sztárja?

A Hip-Hop Boys egykori sztárja elzárkózott a világtól, és csak a romantikus dallamoknak él. Az együttes ugyan két évre összeállt, hogy újra megfiatalodjanak, és kicsit nosztalgiázzanak, de nem terveztek ennél többet. Mindenki a saját útját járja, így Leve
2008. március 13. csütörtök 13:10 - Hírextra
Napi négy-hat órán keresztül zongorázik, aztán azonnal lázas komponálásba kezd.

– Mikor iskolás voltam, leültem kettőkor gyakorolni és este nyolckor álltam fel. Nyugodt voltam, hiszen legalább hat órát zenével foglalkoztam. Egyszer lemértem stopperrel, hogy mennyi ebből a tényleges munka, és hány óra megy el evéssel, ivással, telefonálással. Az eredmény megdöbbentő volt; mert összesen másfél óra volt a hatból, amit gyakoroltam. Ezért elhatároztam, hogy mostantól csak stopperrel állok neki a zongorázásnak – vallja be Egry Levente, zenész.

Nagyon keményen dolgozik, hogy jegyzett művész legyen, és készül a májusi nagykoncertjére, melyen egy tíztagú kamarazenekarral lép fel. Súlyos árat fizet komolyzenei ambícióiért, magánélete ugyanis romokban hever a pályamódosítás óta. Szinte csak alvásra marad ideje az elfoglaltságai miatt. Nyolc hónapja éppen ezért szakítottak barátnőjével.

– Tizenöt éve a showbizniszben dolgozom, megszoktam már, hogy minden nagyobb horderejű dolog előtt mélypontra kerül a magánéletem. Most a nagykoncertre irányul minden figyelmem, aztán ha vége, újra építgetni kezdem a kapcsolataimat is – árulja el a Netbulvárnak Levente.

A családja és barátai aggódnak Leviért, szerintük súlyos depresszióban szenved, amit persze a zenész nem érez olyan komolynak.

– Délután gyakorolok, éjjel komponálok, délelőtt pedig alszom. Így nem nagyon jut időm a barátaimra, akik állandóan társasági eseményekre próbálnak invitálni, de én többnyire lemondom azokat. Ők csak annyit látnak, hogy bezárkózom a lakásba, és valami mélyről jövő erő magával ragad, pedig az csak a zongorám.

Nemrég ugyan kiruccant menedzserével Párizsba, ahol tárgyalt egy patináns lemezkiadóval, akik vevők lennének a kortárs komolyzenére. A párizsi lányokat elbűvölte Levente zongoratudása, és a zenészből áradó romantika.

– Annyira jól éreztem magam, hogy jövő hónapban ismét elmegyek, de akkor csak a kikapcsolódáson lesz a hangsúly.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását