2024. április 25. - Márk

Britney exférje és az okos szőke

Kevin Federline a Doktor Szöszi című Broadway-musicalben fog szerepelni. Britney Spears exférje annyira örült a felkérésnek, hogy egyszerre három szerepet is elvállalt a zenés darabban. A musical a 2001-es Reese Witherspoon által sikerre vitt Doktor Szösz
2008. március 13. csütörtök 15:49 - Hírextra
A musical Elle Woodsról, egy intelligens szőke lányról szól, aki beiratkozik a jogi karra, hogy visszaszerezze szintén jogászhallgató szerelmét. Utóbbi végül nem jön össze neki, viszont ügyvédként karriert csinál.

Kevin Federline egyik barátja így nyilatkozott: „Annyira izgatott a szerep miatt, már alig várja! Úgy érzi, végre kapott egy lehetőséget, hogy megmutassa a világnak, mit tud.” Kevin először A helyszínelők című sorozatban csillogtatta meg színészi tehetségét, majd a Tuti gimi három epizódjában is játszott. Federline azt tervezi, hogy Britney Spears-től született fiait, a kétéves Sean Prestont és a tizennyolc hónapos Jayden Jamest elviszi magával New York-ba, amint elkezd játszani a darabban.

Kevin ismerőse elmondta, hogy a színész vágya az, hogy magával vigye a gyerekeket, hiszen a két srácot nála helyezte el a bíróság. Britney szülei, Jamie és Lynne Spears megígérték, hogy segítenek neki ebben.
Forrás: celebritywonder.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását