2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Gárda oszolj!

A Magyarországi Munkáspárt 2006 elítéli a Magyar Gárda újabb provokációját a magyar jogállamiság rendszere ellen. Tűrhetetlen, hogy a demokráciát sárba tiporva, a gárda verőlegényei állják útját a sajtó és az Országos Cigány Önkormányzat képviselőinek egy
2008. március 13. csütörtök 15:53 - Hírextra

Meddig tűrik még Magyarország rendfenntartó szervei, hogy egy hangos, deviáns, militáns, újfasiszta csoport garázdálkodjon hazánkban? Minek kell még bekövetkeznie ahhoz, hogy végre tényleg eltakarítsák Magyarország utcáiról, tereiről a Magyar Gárdát?

Ma még csupán néhány gombot szaggatnak le arról, aki nem ért egyet velük, de mi lesz holnap? Meddig érzi még maga mögött a Gárda, a tényleges elhatárolódásra képtelen Fidesz - Magyar Polgári Szövetséget?

A Magyarországi Munkáspárt 2006 az elsők között, 2007. augusztus 30-án adta be keresetét a Magyar Gárda ellen a Legfőbb Ügyészséghez, ezért a párt vezetősége kéri az illetékes bírósági szerveket, hogy a Gárda-per 2008. május 19-i tárgyalásán tegyék lehetővé a Munkáspárt 2006 képviselőinek jelenlétét a bírósági tárgyaláson.

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását