2024. április 27. - Zita

Elviselhetetlen a terhes sztár

Hollywood kivirult a sok kismama boldogságától, ám a papáknak nem fenékig tejfel a várandóság. Ők ugyanis kénytelenek szinte rabszolgaként lesni asszonyaik minden szavát. Jessica Alba-nak külsőleg egyértelműen jót tesz, ám odabent valami elromlott.
2008. február 4. hétfő 16:22 - Hírextra
Hangulatváltakozásai olyan váratlanok és elviselhetetlenek, hogy szerelme Cash Warren nem mer semmit csinálni, nehogy felpiszkálja az alvó tigrist.

De a motor pöcre indul olyankor, ha esetleg a megbeszéltnél öt perccel később hívja fel a producer barátnőjét. Ilyenkor már a telefonban is megkapja az áldást, ám a java csak otthon várja. Jessica többször kidobta már közös házukból, miközben toporzékolt. Szerencsére néhány perc alatt lenyugszik, és kibékülnek. Majd sírnak egyet közösen, Alba az érzelmi hullámoktól, Warren pedig a félelemtől.



A gyerekvállaláson túl, több köteléket nem igazán szeretne a páros. Egyikőjük sem hisz a házasság intézményében. A papír nem vaslánc, szóval nem tartja örökre össze őket, viszont körülményesebb tőle a szakítás.

Így inkább maradnak élettársak, és ha egymásra unnak, akkor egy öleléssel letudhatják az egészet, a néhány hónapos bírósági színjáték helyett. Ha mégis meggondolnák magukat, akkor se számítson senki fehér galambos, liliom oltáros lagzira. Csak elmennek a városházára, majd buliznak egyet a családdal és a barátokkal.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását