2024. április 30. - Katalin, Kitti

Az utolérhetetlen énekesnő

Csifó Dorina most mindenbe belekóstol, ezúttal a Csak csajok társ-műsorvezetői székét próbálja ki.
2008. szeptember 29. hétfő 07:06 - Hírextra
Még szinte gyerek volt, amikor Barátok közt találta magát. Novák Laci cserfes, nevelt lányaként ismerhette meg a magyar nézőközönség. Dorina azóta kamaszodik, komolyodik, elhagyta a sorozatot és együttest alapított, hétfőtől pedig a műsorvezetői széket próbálgatja.

Csifó Dorinát szépen lassan már nem gyerekszínészként, hanem sokkal inkább tini énekesként titulálják. Mióta kiszállt a sorozatból, 180 fokos fordulatot vett az élete: összeköltözött párjával, újra iskolába jár (még szombaton is), levágatta haját, és végül, de nem utolsósorban, lánybandát alapított.

A CS.I.F.O névre hallgató rock pillangókisasszonyok már túl vannak az első fellépésükön és klipforgatásukon, amit természetesen mindannyian nagyon élveztek, és alig várják, hogy koncerten is felléphessenek.

– Mindig is imádtam énekelni. Tavaly nyáron találkoztam az Anti Fitness Club énekesével, Tomival, és szóba került, hogy engem is vonz ez a pálya. Tomi azt javasolta, hogy beszéljek a menedzserükkel. De senki se higgye, hogy ilyen könnyen ment. Komoly meghallgatásokon kellett helyt állnom, hogy megbizonyosodjanak az énektudásomról – mesélte Dorina korábban az RTL Bulvárnak.

A sztár gyerekkora óta szerepel különféle musicalekben, tehát nem újdonság számára a színpad világa és a közönség előtti szereplés.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását