2024. április 18. - Andrea, Ilma

Szabadlábon a sztár

Az ittas vezetésért másfél hónapra leültetett Kiefer Sutherland hétfőn kisétált a börtönből.
2008. január 22. kedd 07:35 - Hírextra

"Úgy tűnt, nagyon boldog, hogy kint lehet" - nyilatkozta egy illetékes rendőrtisztviselő a People magazin honlapjának. A 41 éves színész a vártnál néhány órával előbb, (közép-európai idő szerint) reggel nyolc óra öt perckor került ki a rács mögül.

A Fox televízió 24 című sorozatának sztárját visszatérő alkoholproblémái juttatták glanedale-i városi fegyintézetbe. Októberben 30 napos elzárásra ítélte a bíróság, mert ittasan vezetett, s mivel ezzel egyúttal egy korábbi, szintén alkohol-incidens miatt kiszabott felfüggesztését is megsértette, további 18 napot csaptak hozzá a büntetéshez.

A 48 nap alatt Sutherland mintaszerűen viselkedett. "Szavát sem lehetett hallani, sosem panaszkodott. Egyáltalán semmi problémát nem okozott" - dicsérte a rendőr.

Sutherland bevonulása előtti közleményében csupán magát okolta a történtekért, és családja, barátai, valamint munkatársai bocsánatát kérte magatartásáért.

A színész a hűvösön töltött idővel még nem tudta le minden büntetését: további ötéves próbaidő vár rá, másfél éves alkohol-felvilágosító programon kell részt vennie, és fél évig heti terápiában részesül.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását