2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Ismét az élen a Montreal

A Montreal Canadiens 4-0-ra nyert a New Jersey Devils ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, ezzel ismét az élen áll a Keleti főcsoportban. A kanadai alakulat éppen aktuális ellenfelét váltotta az első helyen.
2008. március 12. szerda 09:37 - Hírextra

A Canadiens egyik nyerő embere a fiatal kapus, Carey Price volt, aki a vendégek mind a 38 lövését hatástalanította. A 20 éves tehetség pályafutása második hibátlan teljesítményét nyújtotta az NHL-ben, illetve öt győzelem és két vereség a mérlege azóta, hogy Cristobal Huet távozásával első számú kapussá vált a csapatban.

A ligaelső Detroit sorozatban negyedik mérkőzését nyert meg. A Red Wings ezúttal a Chicago Blackhawksot győzte le 3-1-re, így az egész mezőny második legjobb mutatójával rendelkező csapatával, a San Jose Sharksszal szemben is nyolc pontra növelte előnyét.

A Toronto Maple Leafs már 3-0-ás hátrányban volt a Philadelphia Flyers elleni összecsapás utolsó harmadában, mégis győzött. A kanadai csapat hőse Pavel Kubina volt, aki a rendes játékidőben együttese második találatát szerezte, majd a hosszabbítás vége előtt 56 mp-cel a győztes gólt is beütötte.

Ottawában a helyi Senators Dany Heatley parádés játékának köszönhetően győzte le a Boston Bruinst. A kiváló csatár hármat szerzett a Senators négy góljából, míg a negyedik találatnál az előkélszítésből vette ki a részét.

Eredmények:

Atlanta Thrashers-Colorado Avalanche 2–5
Toronto Maple Leafs-Philadelphia Flyers 4–3 - hosszabbítás után
Montreal Canadiens-New Jersey Devils 4–0
Ottawa Senators-Boston Bruins 4–1
Tampa Bay Lightning-New York Islanders 8–4
Detroit Red Wings-Chicago Blackhawks 3–1
Nashville Predators-San Jose Sharks 1–2
Edmonton Oilers-St. Louis Blues 4–3 - hosszabbítás után
Phoenix Coyotes-Anaheim Ducks 3–2 - szétlövés után

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását