2020. szeptember 26. - Jusztina

Elveszi barátnőjét a trónörökös

Albert herceg, a monacói trónörökös szeptemberben elveszi barátnőjét, Charlene Wittstock egykori úszónőt. A nászról szóló bejelentést egy francia magazin hozta nyilvánosságra kedden, ám azt hivatalos források nem erősítették meg.
2008. március 12. szerda 11:16 - Hírextra

Albert herceg, aki pénteken lesz 50 éves, a média világában főként divatőrületéről és környezetvédő alapítványáról ismert. Balkézről van már két gyermeke, de mivel házasságon kívül születtek, nem örökölhetik a trónt.

Korábban számos modell volt a partnere, de eddig úgy tartotta, hogy majd akkor nősül, ha eljön az ideje. A Point de Vue magazin szerdán utcára kerülő száma szerint most jött el, bár azt még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor lesz a királyi lagzi.

Választottja nála húsz évvel fiatalabb, Dél-Afrika egykori olimpikon úszója.Monacóban utoljára 1956-ban tartottak hetedhét országra szóló uralkodói lakodalmat, akkor Albert apja, Rainer vette el Grace Kelly Oscar-díjas amerikai filmcsillagot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását