2024. április 18. - Andrea, Ilma

Használt belépőjegyeket gyűjtenek

Olimpiai szuvenírként használt belépőjegyet gyűjt sok kínai a pekingi játékok kezdete óta.Gyűjtők internetes honlapjain egy "közepes értékű" használt belépőjegyért, mint amilyen például egy tájfutóversenyé volt, 50 jüant (7,3 dollár) adnak, az olyan népsz
2008. augusztus 19. kedd 13:34 - Hírextra
Az augusztus 10-én lejátszott mérkőzés alatt a kínai gyűjtők sorban álltak a sportcsarnok előtt, hogy megvehessék a távozó nézők jegyét.

A használt jegyek online kereskedelmében a kereslet sokkal nagyobb a kínálatnál. Az a szerencsés ember, akinek birtokában van az olimpia megnyitóünnepségének belépője, akár több ezer jüant is kaphat érte.

Hszü Csian (Xu Jian), az egyik gyűjtőmagazin vezetője elmondta: gyakorlatilag lehetetlen, hogy valakinek az olimpia összes versenyéről legyen jegye. Azt tanácsolja a gyűjtőknek, hogy olyan belépőkre vadásszanak, amelyeknek értéke valószínűleg nőni fog, mint például a nyitóceremóniáé.

A taobao.com online használtjegypiac tulajdonosa szerint a jegybirtokosok egyelőre nem adják el kincseiket, mert arra számítanak, hogy drágulnak. Azt tanácsolta a gyűjtőknek, hogy várjanak, mert a használt jegyeknek nincs jó áruk a rövid határidejű spekulációkban, hanem hosszútávú befektetésnek kell tekinteni azokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását