2024. május 2. - Zsigmond

Az MSZP Orbánra vár

Az MSZP várja az Orbán Viktor által bejelentett törvényjavaslatot, és azokat az eddig nem ismert elképzeléseket is, milyen egészségbiztosítást szeretne a Fidesz. Erről Nyakó István, az MSZP szóvivője beszélt szerdán Budapesten újságíróknak.
2008. március 12. szerda 14:08 - Hírextra

A szocialista párt tudni akarja, milyen társadalombiztosítást szeretne a Fidesz - mondta a pártszóvivő annak kapcsán, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerdán bejelentette: törvényjavaslatot nyújtanak be az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény hatályon kívül helyezésére.

Nyakó István emlékeztetett arra, hogy 1998-ban a Fidesz kormányprogramjában a több-biztosítós modell bevezetése szerepelt. Hozzátette: az MSZP a több-biztosítós modellt nem támogatta, helyette az egybiztosítós több-pénztáras megoldást javasolta.

Mint kifejtette, Orbán Viktor sem a több-biztosítós modellt, sem az MSZP-SZDSZ által javasolt modellt nem támogatta, ezért a szocialisták szeretnék tudni, milyen egészségbiztosítást képzel el az ellenzéki pártelnök.

Az MTI kérdésére, hogy a kormánypártok hatályon kívül helyezik-e az egészségbiztosítási törvényt, Nyakó István közölte: sem elnökségi ülés, sem frakcióülés nem volt Orbán Viktor sajtótájékoztatója óta.

Egy másik kérdésre, miszerint a Fidesz elnöke azt mondta, ha a kormánypártok nem fogadják el a népszavazás miatt kiesett bevételek pótlását biztosító javaslataikat, azokat újra és újra benyújtják, az MSZP szóvivője elmondta, megvárják az írásbeli javaslatot és utána nyilatkozik erről.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Ozmium
2008. március 12. 15:18
Ráléptünk a gereblyére, és ettől győztes nemzet lettünk.
Már csak orvos kell, meg kötszer, és ingyért tanulhattunk a történtekből, hogy józanul, hulló csillagokat ne bámészunk.
De az is igaz, hogy attól még nem nekünk kell meg tanulni repülni, mert vakiknek elszállt az agyuk.
A kétkezűre mindig hat a gravitáció.
Tudom magamról olyan jó álmodozni, hogy lehetne másként is, s ezért vállaljuk a rizikót, a feszültséget, mert feszültség nélkül, az ohm törvénye is felesleges.

Ebben a földi létben kb. 23.700 napot töltünk el.
Ebböl a politika már elvett kb. 18.250 napot, azért hogy dözsölhessenek, uralkodhassanak felettünk.
Nem tudok napi 24 órát törvényesen, vallásosan, kisfogyasztásuan olcsó üzemódban müködni!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását