2024. április 16. - Csongor

Vénusz újjászületése

A Magyar Állami Operaház nagyszínpadán készültek el a Reneszánsz Év óriásplakátjaira szánt imázsfotók. A képek, amelyeken Vénusz (újjá)születése látható, a reneszánsz kultúrát életteli, pezsgő, sokszínű közegként mutatják be, a felvételek éppen e vonások
2008. március 11. kedd 06:45 - Hírextra

A Reneszánsz Év kínálatában mintegy 100 program szerepel, a művészeteken túl hangsúlyt fektetnek a gasztronómiára, a tudományra és a környezetvédelemre. Az évad, amelyet Hunyadi Mátyás trónra lépésének 550. évfordulója alkalmából hirdettek meg, több fesztivál mellé is odaáll, szervezői mindemellett saját eseményeket is rendeznek.

A fesztivál sokszínűségét hangsúlyozzák a reklámfotók is: a Botticelli híres festményéről ismert, habokból kilépő Vénusz ezúttal a fényképezőgépek lencséje előtt született újjá, Papp Rita modell személyében.

Mátyás király korának hangulatát idézik meg mai köntösben a sugárhajtóművüket szárnyakra visszacserélő puttókat, a reneszánsz laboratóriumot, a fényűző lakomát és az udvari bolondot ábrázoló plakátok is, utalva a környezetvédelemmel, tudománnyal, gasztronómiával kapcsolatos és egyéb szórakoztató programok kavalkádjára.

Az Artificial Group által tervezett és kivitelezett imázskampány március végén indul kültéren, valamint az online és a nyomtatott sajtóban.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását