2024. május 19. - Ivó, Milán

Az Eb dönt Donadoniról

A csapat Európa-bajnoki szereplésétől tette függővé Roberto Donadoni szövetségi kapitány szerződésének meghosszabbítását az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC).
2008. március 11. kedd 20:37 - Hírextra

A La Gazzetta dello Sport című lap információja szerint a világbajnok együttesnek legalább az elődöntőig el kell jutnia az osztrák-svájci közös rendezésű kontinensviadalon ahhoz, hogy a szakvezető kontraktusát automatikusan meghosszabbítsák a 2010-es vb-ig. Az újság úgy tudja, hogy Donadoni nem örül ennek a kitételnek - amelyről ráadásul ő is csak a sajtóból értésült -, mert nem érzi a bizalmat.

Giancarlo Abete, a FIGC elnöke ugyanakkor egy rádióinterjúban azt mondta, a tréner élvezi a támogatást és reméli, hogy még a március 26-i, Spanyolország elleni felkészülési meccs előtt meg tud állapodni vele a jövőről.

Donadoni a 2006-os világbajnokság után vette át a csapatot Marcello Lippitől, a szerződése a június 7-én kezdődő Eb-t követően jár le.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását