2024. április 29. - Péter

Rendkívüli tartalékai vannak az Internek

Az Internazionale labdarúgócsapata rendkívül tartalékos védelemmel várja a Liverpool elleni, kedd esti visszavágót a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, s ez az idegenbeli, 2-0-ás vereséget figyelembe véve kifejezetten rossz előjel, hiszen egy vendéggól vé
2008. március 10. hétfő 13:58 - Hírextra

Roberto Mancini, az olasz együttes mestere nem számíthat az első meccsen kiállított, így értelemszerűen eltiltott Marco Materazzira, továbbá az egyformán sérült Walter Samuelre és Ivan Cordobára. Cristian Chivu szintén sérüléssel bajlódik, ezért nem is lépett pályára a hétvégi fordulóban, ugyanakkor a keddi összecsapáson már játékra jelentkezett. Az olaszok védelmére ráadásul mindenképpen kulcsfeladat hárul, hiszen egy esetleges liverpooli találat azt jelentené, hogy a hazaiaknak már négyszer kellene bevenniük az angolok kapuját a továbbjutáshoz.

Amennyire hiányos a kék-feketék védelme, annyira jó hírt jelent számukra, hogy Zlatan Ibrahimovic térdpanaszai miatt tartott kéthetes kényszerszünete után visszatérhet.

"A keddi egy különleges este lesz, amikor minden jóra fordulhat. A csapat egészségi állapota nem a legjobb, kiváló koncentrációra lesz szükségünk, de senkinek ne legyen kétsége, hogy a legjobbunkat fogjuk nyújtani" - mondta Mancini.

A vendégek a legnagyobb nyugalomban várhatják a visszavágót, hiszen hétvégi bajnoki találkozójukon 3-0-ás győzelemmel hangoltak, ráadásul Rafael Benitez vezetőedző több kulcsjátékosát pihentethette.

A múlt tekintetében az Inter az 1965-ös BEK-elődöntő párharcába kapaszkodhat, amikor is a csapat Liverpoolban 3-1-es vereséget szenvedett, de a hazai visszavágót 3-0-ra nyerte meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását