2024. április 29. - Péter

Gyurcsány: A népszavazás sokat árt az országnak

Nagyon sokat árt Magyarországnak, ha lényegében költségvetési kérdésekről lehet szavazni - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök napirend előtti felszólalásában hétfőn az Országgyűlésben. A kormányfő úgy vélekedett, hogy felelős polgári demokráciában nem
2008. március 10. hétfő 15:35 - Hírextra
Ezzel kapcsolatban Gyurcsány Ferenc azt is mondta, hogy tudomásul veszi az Alkotmánybíróság népszavazási kérdéseket érintő korábbi döntését, de hibának tartja, nem ért vele egyet és az véleménye szerint sokat árt Magyarországnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Gazdász
2008. március 11. 23:22
A tisztelt alkotmánybíróság már mossa kezeit!!! Visszautasít minden olyan reakciót ami számára nem előnyös. Ők szint vallottak. (De úgy nem lehet szertkezni, hogy élvezzünk és szüzek is maradjunk! )Nállunk ez így szokás felelősséget senki sem vállal, de a lóvét haza viszi!! Az adófizető mindent kibír!
Gazdász
2008. március 10. 21:00
Az (pártatlan) alkotmánybírósághoz lenne kérdésem: Az a néhány "okos ember" biztosan végig gondolta a felelősség teljes döntését, vagy csak a helyzet miatt döntött így???????
Szifo
2008. március 10. 17:34
Igaza van Dávid Ibolyának, alkotmányos válság alakult ki Magyarországon. A költségvetési kérdésekről engedélyezett népszavazás elveszi a (mindenkori) kormánytól a kormányzás lehetőségét.
Ezzel a népszavazással kecskére bízták a káposztát, nem csoda, hogy megette.
Az ún. néptől nem várható el, hogy felmérje döntésének negatív következményeit. Orbán felelőtlen, gátlástalan politikus, aki Magyarország legnagyobb ellensége, mert nem Európa felé tolja az országot, hanem minden erejével visszahúzza.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását