2022. november 29. - Taksony

Összeverekedtek a szurkolók, hatvanan megsérültek

Mintegy hatvan sérültje van annak a nézőtéri csatározásnak, amely a Deportivo Cali-America kolumbiai futballrangadó közben robbant ki szombat este. A játékvezető a 82. percben lefújta a találkozót.
2008. március 9. vasárnap 18:20 - Hírextra

A bírói döntés előtt a vendégcsapat hívei közt kitört verekedésnek a rendőrök próbáltak véget vetni, de nemcsak a lelátón dúlt az erőszak a Pascual Guerrero Stadionban, hanem a pályán is, ahol az edzők különpárbaja is "gazdagította" a botrányt. Az America mestere, Diego Umana a hírek szerint megütötte kollégáját, Daniel Carrenót, aki megpróbálta egy hátbavágással visszaadni a kölcsönt, de játékosai elrángatták a tett színhelyéről. A bíró az elfajult meccset lefújta, mire a vendégcsapat futballistái őt magát vették üldözőbe, ám a sípmester be tudott menekülni az öltözőbe.

A helyi vöröskeresztes segítők hatvan sebesültről számoltak be, de a sérültek száma vélhetően magasabb ennél, mivel az összecsapások a stadionon kívül is folytatódtak a félbeszakadt rangadót követően. A kolumbiai sajtójelentések szerint a rendőrök az utcai verekedők szétszórására könnygázt is bevetettek.

A labdarúgó-mérkőzés lefújáskor a Cali vezetett 1-0-ra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását