2024. március 29. - Auguszta

Bravo a legjobbaknak

Lola és a No Thanx együttes 2-2 Bravo Otto-díjjal gazdagodott a hétvégén, amikor odaítélték a legnagyobb példányszámú hazai ifjúsági magazin díjait. Az elismeréseket a közönség szavazatai alapján adták át a Westend City Centerben, és külföldi előadókra is
2008. június 10. kedd 10:30 - Hírextra
A Bravo Otto-szobrokat idén 16. alkalommal nyújtották át. Az utóbbi években igen sikeres Lola lett az év legjobb énekesnője, akinek Élj a mának című korongja is élen végzett az albumok versenyében. Az év felfedezettje az Anti Fitness Club zenekar, a legjobb magyar férfi előadónak az alig egy éve feltűnt és máris kétszeres Fonogram-díjas Markot választották a rajongók. Az év legjobb magyar együttese 2008-ban a No Thanx, amelyet tavaly az év felfedezettjének járó díjjal jutalmaztak, s ez az együttes nyerte el most a legjobb magyar videoklipért járó díjat is.

Az olvasók szavazata alapján a legjobb külföldi énekesnő Rihanna, a gyönyörű amerikai rhythm and blues énekesnő, s övé a legjobb külföldi album is. A legjobb együttes a Fall Out Boy, a legjobb férfi előadó Justin Timberlake, az év videoklipje Madonna és Justin Timberlake közös produkciója, a 4 Minutes. Az év külföldi felfedezettje az amerikai Paramore együttes.

A díjkiosztón tartották a lap Ne fordulj el! kampányának záróestjét, amellyel a magazin - sok magyar sztárral együtt - szót emelt a tolerancia mellett. A kampányt 2006-ban a német Bravo magazin indította az iskolai erőszak ellen 100 német sztár támogatásával. A Ne fordulj el című dalt több hazai sztár, köztük Lola, Mark, Puskás Peti, a No Thanx, és az Anti Fitness Club adta elő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását