2024. április 29. - Péter

A színésznő könyvet írt

Kathleen Turner is elérte azt a kort, amikor a hírességek közzé teszik emlékeiket. Az 1980-as évek 53 éves szexmítosza Send Yourself Roses (Küldj rózsát magadnak) című könyvében vall pályájáról és magánéletéről. A kötet nagy visszhangot keltett, részben N
2008. március 9. vasárnap 12:32 - Hírextra

A kötet nagy visszhangot keltett, részben Nicolas Cage-dzsel való összetűzése miatt. A két színész együtt játszott az Előre a múltba (Peggy Sue Got Married) című filmben, amiért Turner Oscar-jelölést kapott. A közös játékról azonban nem maradtak kellemes emlékei: partneréről megírta, hogy sok problémát okozott a forgatáson. Azt is megszellőztette, hogy Cage-t letartóztatták ittas vezetésért, sőt a színész kutyát is lopott. Turner ugyan bocsánatot kért a leírtakért, a minibotrány azonban még inkább felhívta a figyelmet a könyvére.

A színésznő a többi partnerét sem kímélte. William Hurtről azt írta, hogy nagy ivó és nőcsábász, a komikus Steve Martinról, hogy ő a legunalmasabb ember az ismerősei közül. Burt Reynoldsot kellemetlen embernek tartja, Michael Douglast viszont imádja.

A könyvben ír élete nehéz korszakáról, a 90-es évekről, amikor hízni kezdett az izületi gyulladása miatt szedett gyógyszerektől és főleg azért, mert sokat ivott. Hírneve akkor erősen megkopott, az emberek kezdték elfelejteni alakításait.

Az utóbbi években azonban sokat fellép színházban. Szép sikereket ért el a Broadwayn és a londoni West Enden a Diploma előtt - amelyben Ann Bancroft legendás szerepét, Mrs. Robinsont játssza - és a Nem félünk a farkastól című darabokban. Újra megtalálta önmagát és szerencsének tartja, hogy ahhoz a generációhoz tartozik, amelyik "ura életének és anyagi körülményeinek".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását