2024. április 18. - Andrea, Ilma

Elvis Presley lánya gyereket vár

Harmadik gyermekét várja Lisa Marie Presley, a "rock király" Elvis Presley egyetlen lánya. A hírt az amerikai énekesnő pénteken maga erősítette meg internetes blogján, miután több lap is lesből készült fotókat közölt kigömbölyödött alakjáról.
2008. március 8. szombat 14:40 - Hírextra
"Miután a héten folyamatosan lealacsonyító és becsületsértő cikkek céltáblájaként szolgáltam (...) kénytelen vagyok kiteríteni a kártyáimat és bejelenteni (...), hogy igen, terhes vagyok" - írta a 40 éves énekesnő a MySpace oldalán, internetes naplójában közölt levelében, csípős megjegyzésekkel ostorozva a bulvársajtót.

Lisa Marie Presley 2006 januárjában Japánban kelt egybe egyik zenészével, Michael Lockwooddal, akitől most harmadik gyermekét várja. Lockwood a negyedik férje. 18 éves lánya és 15 éves fia a szintén zenész Danny Keough-fal kötött első házasságából született. Később Michael Jackson felesége volt másfél évig, majd Nicolas Cage-hez ment hozzá 2002-ben, de ez a házassága csak néhány hónapig tartott.

A rock 1977-ben elhunyt "királyának" lánya - aki anyjához, Priscillához hasonlóan a szcientológiai egyház híve - 2003 óta két lemezzel lépett a nyilvánosság elé, mindkettő bekerült a tíz legnagyobb példányszámban eladott lemezek közé az Egyesült Államokban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását