2024. április 29. - Péter

Orbán: Mi tudjuk vezetni az országot

A Fideszen belül 4-7 olyan ember is van, aki alkalmas a párt és az ország vezetésére - fogalmazott Orbán Viktor a Pécsi Tudományegyetemen csütörtökön. A Fidesz dönti el, ki lesz vezető és ki nem. A tagok között ott vannak az ország irányítására alkalmas e
2008. március 6. csütörtök 16:45 - Hírextra
Azt, hogy taktikai megfontolásból, választási esélyek szempontjából kinek hol kell állnia a sakktáblán, eldöntjük, ha itt lesz az ideje - válaszolt a Fidesz elnöke egy hallgató kérdésére, aki arra volt kíváncsi, nem gondolja-e, hogy jót tenne pártjának, ha nem mindig ő lenne a reflektorfényben.

Orbán Viktor hozzátette: "én sohasem, eddig sem és ezután sem fogok kaparni semmilyen pozíció után. Szerencsére túl vagyok ezen. Inkább segíteni akarom azokat, akik utánam jönnek".

A pártelnök azt mondta, a Fidesz szempontjából az a feladata, hogy e hatalmas, százezer tagot tömörítő szervezetet egybetartsa, életét szervezze, működtesse. Hozzátette: az ország felé az a feladata, hogy tartsa a reményt az emberekben. "Azt a reményt, hogy nem szabad feladni, nem szabad azt az életfilozófiát győzelemre segíteni, miszerint örüljünk, ha a holnap nem lesz rosszabb, mint a ma".

Úgy vélte, a Fidesz nagy hasznára van Magyarországnak azzal, hogy az évek múlásával "jól láthatóan felszínre azokat a vezetőket, akik egyébként alkalmasak, kipróbáltak és nagyobb feladatokra is bevethetőek. Ettől Magyarország erősebb lesz".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Szifo
2008. március 8. 16:49
Orbán:..."Én sohasem, eddig sem és ezután sem fogok kaparni semmilyen pozició után."
Most is - és pályafutása alatt mindig - gátlástalanul kapar Orbán úr! (Sokszor megbukott és még mindig az élen akar állni.)
A többi jó képességű párttársát pedig úgy segíti, hogy: csak utánam gyerekek!
Ozmium
2008. március 6. 19:10
Orbán magára rántotta a demokráciát.
Most megszégyenülve magyarázkodik és keresi a művész kijárót.

Erkölcsi értelembe belegabalyodott a brüsszeli csipkébe, de ettől nagyobb a baj, mert leverte a bizalom a jellem porcelánját.
Elnök úr, Európa nem lelki szemetesláda, de még csak nem is párbajsegéd. Az EU a népek közössége nem a Fidesz üdvhadserege.

Elnök Úr! Önök Brüsszelben megszégyenítették, "Európa beteg emberének" gyalázták a hazát.
Tudnia illene, Magyarország népe dolgozik, alkot, tanul, gyermeket nevel és szolidáris a nélkülözőkkel.

A történtek után gondolom, joggal várjuk el, hogy baráti társaságával együtt távozzon a politikából.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását