2024. április 29. - Péter

Kilónként ezerért adták el a kápolna tetejét

Kilónként ezer forintért adták el a keceli temető kápolnájának tetejéről leszedett rezet a fémtolvajok, akik közül az egyik fiatalkorú fiút már köröztek a rendőrök, mert elszökött a nevelőotthonból - tudta meg a HavariaPress.
2008. március 6. csütörtök 21:44 - Hírextra

Az elmúlt vasárnap fedezték fel a Bács-Kiskun megyei város katolikus temetőjében, hogy a nem régiben felújított kápolna tetejéről csaknem minden mozdítható rezet elloptak tolvajok. A fémtolvajok a kápolna ajtaját betörve jutottak a tetőhöz, melyet megbontottak, s annak réz ereszét körben letépték. A rendőrség kitartó nyomozás során megtalálta a tetteseket, akik mindhárman helybeliek, kettejük pedig még fiatalkorú.

A banda egyik tagját már kereste a rendőrség a miatt is, mert elszökött a kecskeméti nevelőotthonból. A fiúk kihallgatásukon elmondták, hogy a kápolnáról lopott rezet egy színesfém-kereskedőnek adták el, kilónként ezer forintos áron. A rendőrség a fémkereskedőnél már nem találta meg a lopott rezet, időközben azt már elszállította.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását