2024. április 26. - Ervin

A kormány tájékoztatni szeretne

A kormány tájékoztatni szeretné az embereket az Új tulajdonosi program tartalmáról, mivel mindenki számára lehetőséget kíván biztosítani a tulajdonszerzésre, ezért a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. négy közbeszerzési eljárást írt ki, nettó 1.25 milliárd
2008. március 6. csütörtök 18:17 - Hírextra
Ismertetése szerint a kreatív tervezési- kampányszervezési és ügyfélkapcsolati feladatok ellátására nettó 167 millió forintot, PR- és rendezvényszervezési feladatok ellátására nettó 83 millió forintot szánnak. Médiatervezési és -vásárlási feladatokra nettó 750 milliót, nyomdatermékek előállítására és terjesztésére nettó 250 milliót fordít a kabinet - mondta Budai Bernadett.

Hangsúlyozta, hogy az ajánlattevőkkel szemben elvárás az általános szakmai referencia, a kiválasztás szempontja a legjobb ár.

A közbeszerzések két fontosabb dátumaként a kormányszóvivő 2008. április 4-ét és 2008. április 21-ét említette; előbbi a benyújtás, utóbbi az eredményhirdetés időpontja.

"A széleskörű tájékoztatás biztosítja azt, hogy ne csak kevesek számára jelentsen lehetőséget a program, hanem azok is tulajdonossá, befektetővé válhassanak, akiknek jövedelme, megtakarítása - vagy éppen pénzügyi területen való járatlansága - ezt eddig nem tette lehetővé" - emelte ki Budai Bernadett.

Emlékeztetett arra, hogy a kormánynak nemcsak jogszabályban előírt kötelezettsége, hanem felelőssége is, hogy az állampolgárokat tájékoztassa az őket érintő döntésekről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását