2024. április 27. - Zita

Fegyelmezett az MLSZ

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a rendezői létszám növelésére kötelezte a Zalaegerszeget az Újpest elleni, pénteki Soproni Liga-találkozón történt rendbontások miatt. A két csapat szurkolói a szünetben összecsaptak egymással, a ren
2008. március 4. kedd 20:45 - Hírextra

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a zalaiaknak soron következő két hazai meccsükön tíz fővel növelniük kell a rendezői létszámot, ezenkívül külön szövetségi ellenőrt kell kérniük és az intézkedések költségei a klubot terhelik.

Az újpestiek visszaesőnek számítanak, mivel nem ez volt az első botrányuk a szezonban. A fővárosi lila-fehéreknek a következő idegenbeli találkozójukra tízfős rendezői csapatot kell biztosítaniuk, amely a hazaiakkal együttműködve segít a rend fenntartásában, emellett egy külön kirendelt szövetségi ellenőr költségei is őket terhelik.

A kiállított játékosok - Cseri Gergő (REAC), Weitner Ádám (Paks), Pintér Zoltán (DVTK-Borsodi) - egy-egy bajnokin nem léphetnek pályára.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását