2024. május 3. - Tímea, Irma

A farkad a helyén marad!

Egy olasz bíróság megtiltotta, hogy a férfiak nyilvánosan a nemi szervükhöz kapjanak. A különös ítélethozatalhoz egy 42 éves comói férfi esete vezett, aki a bíróság szerint "tüntetően tapogatta a nemi szervét a nadrágján keresztül".
2008. március 4. kedd 08:21 - Hírextra
A férfi ügyvédje arra hivatkozott, hogy védence keze csupán "kényszerűségből, akaratlanul mozdult" az inkriminált fertály elé, mivel kényelmetlen volt az overálja.

A könyörtelen ítész azonban a törvényre hivatkozott, amely "mindenkitől megköveteli, hogy tartózkodjék az illendőség szabályainak megsértésétől", és összesen közel nyolcszázezer forintnyi büntetés és perköltség megfizetésére kötelezte a környezetét megbotránkoztató embert.

Nagy csapás ez a helyi férfitársadalomra, hiszen a babonás olaszok ősidők óta a sliccükhöz kapják a kezüket, ha halottaskocsi mellett haladnak el, vagy súlyos betegség, katasztrófa kerül szóba. A hiedelem szerint ugyanis ez megvédi őket a szemmelveréstől - írta a Daily Telegraph hétfői száma.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását