2024. április 26. - Ervin

Mit jelent, ha vonattal álmodunk?

Az álomképekben megjelenő kötött pályán mozgó vonat a sors vonalának szimbóluma lehet, legmélyebb érzéseinkről rántja le a leplet.
2008. március 3. hétfő 12:27 - Hírextra
Sokszor álmodom mostanában vonattal és állomással. Előfordul, hogy leszállok egy vonatról és várakozom az állomáson. Legutóbb azt álmodtam, hogy a párommal utaztam egy közeli városba. Ott leszálltunk az egyik oldalon, átsétáltunk a másik oldalon található vasúti megállóhely épületéhez és kerestük a menetrendet visszafelé. Semmit sem találtunk, ezért a város felé sétáltunk, hogy megkeressük a buszállomást. Itt vége lett az álomnak.

Kedves Álomgazda!

Az álom leírása és a kérdéseimre adott további válaszai alapján úgy gondolom, hogy túl erős Önben a közösséghez való tartozás vágya. Talán ez része lehet egy korábbi (gyermekkori) kompenzációnak, amikor nem akarták Önt el-, illetve befogadni, ugyanakkor szabadságában mégis korlátozva volt.

Ezt kaphatta az édesapjától, valamely régebbi barátjától, de akár - ha van - a testvérétől is, aki olyannyira megosztotta a szüleitől érkező szeretetet, hogy Ön már abból teljesen kirekesztődött. Éppen ezért ez a pálya mondjuk azt sorsszerűen annyira kötve van, mint egy vonat előrehaladása. Lehetséges, hogy a jós azt mondta Önnek: ez karmikus, de az álom mégis azt mutatja, hogy ebből ki szeretne törni, változtatni az egészen. Ezt mutatja a menetrendbeli visszavezető út keresése.

A feszültséget az Önben megbúvó energiacsomagok ellentéte okozza. Egyszer nagyon szeretne egy "csapathoz" minél kisebb közösséghez tartozni (minél erősebb kontroll alatt lenni, vonat helyett buszra szállni), de ugyanakkor pedig szabad maradni. Ez nagy valószínűséggel a családjában is így volt.

A visszavezető út keresése azt is mutatja még, hogy valahol lennie kell egy pontnak az életében, ahová ha vissza tudna gondolatban jutni és az ott megélt krízis téves valóságképeit tudatosítani, azaz helyessé, igazzá tenni, akkor karmája nagy mértékben változna.

Ugyanúgy lenne a számára egy közösségi út, ahol emberekhez tartozhatna az élete további folytatását illetően, csak az már - az előrehaladás tekintetében - jóval nagyobb szabadságot biztosítana számára és valamivel kisebb embertömeget.

Ez utóbbi lehetőséget és vágyakozását szemlélteti az álmában a buszállomás keresése, a buszon való utazás vágya. És még egy pluszt hordoz ez a kép magában mégpedig azt, hogy nem kellene olyan nagy mértékben osztozkodnia a külvilágból Ön felé érkező szereteten, mint tette azt eddig.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását