2024. április 28. - Valéria

Másodjára bukott le a bombafenyegető

Órák alatt elfogta a rendőrség azt a hajléktalant, aki bombarobbantással fenyegetett meg egy nagyáruházat Győr-Mosok-Sopron megyében - értesült a HavariaPress. A férfi hétfőn késő délelőtt jelentette be a győri rendőröknek, hogy bombát fog robbantani a mo
2008. március 3. hétfő 23:33 - Hírextra

Mint kiderült, az illető már nem először szórakozott ilyen módon: 2005-ben már folyt ellene büntetőeljárás ugyanilyen ügyben. A megyei főkapitányság győri ügyeletét hétfőn negyed tizenkettőkor hívta egy férfi azzal, hogy délután fél egykor bomba fog robbanni a mosonmagyaróvári Tesco áruházban. A telefonáló annyit mondott, hogy a szerkezetet egy nemrég kihelyezett transzparensben rejtette el, s a távirányító nála van.

 A rendőrség a bejelentés alapján kiüríttette az áruházat és a parkolót, ám bombaszerkezetet nem találtak. A helyi rendőröknek viszont időközben sikerült beazonosítaniuk a telefont, amelyről a hívást kezdeményezték, majd rövid időn belül elfogták a láthatóan ittas gyanúsítottat, egy 34 éves helyi hajléktalant. A férfi beismerte, hogy ő kezdeményezte a bombariadót, de tettére nem adott magyarázatot.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását