2024. május 14. - Bonifác

Elmaradt BL-meccs, szétvert stadion

A két csapat nem tudott megegyezni az asszisztens kilétéről, ezért elmaradt egy afrikai labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés Madagaszkáron, a feldühödött nézők pedig szétverték az ország legnagyobb stadionját.
2008. március 3. hétfő 22:36 - Hírextra

A botrány azért tört ki, mert a madagaszkári Ajesaia és a mozambiki Costa Do Sol meccsére a játékvezető mellett csak egy asszisztens érkezett meg. A hazaiak tudtak volna gondoskodni egy beugró helyi asszisztensről, ezt azonban a vendégek nem fogadták el.

Ezt követően a műsorközlő bejelentette, hogy a mérkőzés elmarad, a belépők árát azonban a rendezők nem tudják visszatéríteni.

A hír hallatán a megtelt, 35 ezres stadion feldühödött szurkolói ledöntötték a játékteret a lelátótól elválasztó kerítéseket, felgyújtották a székeket és megdobálták a rendőröket. A rendfenntartók, miután látták, hogy nem tudják megfékezni a tömeget, elmenekültek.

A nézők a pályára rontva kiégették a füvet, tönkretették a kapukat, a stadionon kívül autókat gyújtottak fel.
A vendég együttest sikerült kimenekíteni az arénából, szállodájukat rendőrök őrzik. A mérkőzést a tervek szerint kedden rendezik meg, ha megérkezik a mauritiusi asszisztens.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását