2024. április 29. - Péter

Elkészültek a hatástanulmányok

Elkészültek a társadalmi vitát megalapozó hatástanulmányok az adóterhek csökkentésére vonatkozó szakértői javaslatokról. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a mai napon elküldte a parlamenti pártok frakcióvezetőinek a február 26-án, az Új Magyarország Kormány
2008. március 3. hétfő 15:21 - Hírextra
A frakcióvezetőknek küldött levélben Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: a kiigazítás után – a tartós egyensúly megteremtésével egyidejűleg – fontos szerepet kap a polgárosodás támogatása. E cél elérése érdekében javítani kell a munkavállalók, a vállalkozás, a versenyképes tudás megszerzésének feltételein. E törekvéseket foglalja magába a Munka és vállalkozás adócsökkentési program, amelynek szakértői javaslatait a kormány társadalmi párbeszédre ajánlja.
Ezt a társadalmi vitát alapozza meg az a hatástanulmány, amelyet a mai napon juttatott el a kormányfő a parlamenti pártok frakcióvezetőinek. A hatástanulmány elérhető a miniszterelnök honlapján, a www.miniszterelnok.hu honlapon.

Kiadó: Kormányszóvivői Iroda
Forrás: OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását