2024. május 4. - Mónika, Flórián

A vasutat sem kímélte a vihar

Az erősödő vihar az előző napihoz hasonlóan vasárnap este is fennakadásokat, késéseket okozott a vasúti közlekedésben - közölte a MÁV az MTI-vel. Sigulinszki Tibor, szóvivő tájékoztatása szerint a Hegyeshalom-Csorna-Szombathely vonalon Mosonszolnoknál kif
2008. március 3. hétfő 06:58 - Hírextra

Az utasokat ezen a szakaszon vonatpótló buszok szállítják.

A Budapest-Kelebia vonalon Soroksár és Dunaharaszti között egy vonat mindkét áramszedője eltörött, a felsővezeték leszakadt, itt is vonatpótló buszok közlekednek.

Több vasútvonalon ideiglenes 40, illetve 60 kilométeres sebességkorlátozást kellett bevezetni, ezért késésekkel kell számolni a Budapest-Hegyeshalom-Rajka vonalon Győr és Rajka között, a Budapest-Vác vonalon Dunakeszi és Verőce között, a Budapest-Kelebia vonalon Budapest-Ferencváros és Kiskunlacháza-Kiskőrös között, a Budapest-Pécs vonalon Budafok-Háros és Pusztaszabolcs között.

A vasutasok folyamatosan dolgoznak a hibák kijavításán. Amennyiben mérséklődik a vihar, várhatóan hétfőn hajnalra az újabb károkat is el tudja a MÁV hárítani és reggel megindulhat a menetrend szerinti közlekedés.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását