2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Éltek a szerekkel a tornászok

A téli felkészülés után először mutatatták meg magukat itthon a férfi tornászválogatott tagjai, akik egy felmérő verseny keretében léptek a szerekhez a Tornacsarnokban. Azonban sajnos a kisebb sérüléssel bajlódó Szalontai István nem indulhatott még.
2008. március 1. szombat 18:52 - Hírextra
Mindenki a felkészülési időszaknak megfelelően teljesített, a lovon Európa-bajnok Berki Krisztián hibátlanul mutatta be vb-ezüstérmes gyakorlatát, továbbá figyelemre méltó volt Czingli László magas értékű ugrása (cukahara tripla csavarral).

Gál és Berki vasárnap indul a jövő heti, katari Világkupa-versenyre, majd 10-ei hazaérkezésük után a tatai edzőtáborban következik újabb két hét, ahol két nappal később keretszűkítő versenyre kerül sor (8-10 főre szűkítik az Eb-keretet). Március 15-én, szintén Tatán magyar-cseh, míg 22-én, a Tornacsarnokban magyar-szlovén-román összecsapásra kerül sor.

"Úgy érzem, jó formában vagyok, remélem a Világkupán is hasonló, jó gyakorlatot mutatok be." - mondta Berki. "Az eddigi felkészülésem kiválóan sikerült, sajnos az olimpiai szabadkártyáról még mindig nincs hírem, eredetileg január 31-ig kellett volna dönteni, most úgy értesültünk, hogy április vége előtt nem lesz határozat. Igyekszem nem ezzel foglalkozni, készülök, teszem a dolgom, a Világkupák mellett az első nagy megmérettetés úgyis a májusi kontinensviadal."

"Katarban most rendeznek először Vk-t, állítólag egy fantasztikus sportkomplexumban leszünk. A múlt heti, madeirai sikerem nagyon feldobott, remélem, folytatom ezt a formát, hiszen fizikailag és pszichésen is jó állapotban vagyok. Főleg az ugrásra és a talajra koncentrálok az olimpia szempontjából, ugrásban marad az athéni gyakorlat, a talajt viszont fokozatosan módosítjuk, szeretnék egy 6.6-os kiinduló pontszámút összerakni Pekingre." - fogalmazott Gál.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását