2024. április 24. - György

Rablás rosszkor, rossz helyen

Ritka szerencsétlen módon választott helyszínt magának egy fegyveres rabló Sydneyben, ezért aztán rövid úton megkötözve került rabkórházba.
2008. február 29. péntek 08:24 - Hírextra

A símaszkos férfi társával együtt egy bár bevételét akarta megszerezni, ezért macsetékkel hadonásztak a pult előtt. Ordítva szólították fel a személyzetet, hogy feküdjenek hasra, majd megpróbálták felfeszíteni a pénztárgépet. Szerencsétlenségükre azonban a kocsma kistermében éppen egy helyi motorosklub tagjai tartottak bajtársi találkozót. Ők - mintegy ötvenen - egy emberként rontottak az elkövetőkre, akik közül az egyik egérutat nyert az erkélyről leugorva. Másikuk azonban a személyzeti bejáraton át igyekezett elhúzni a csíkot - sikertelenül.

A bőrruhások elkapták, leütötték a lábáról, majd gúzsba kötötték. Aztán türelmesen őrködtek mellette, míg a rendőrség megérkezett. Sérülései miatt a férfit kórházba vitték, a hatóság a tettestársat is elfogta a közelben.

A bár tulajdonosa az ABC televíziónak elmondta, hogy a rablók éppen a motorosok mellett mentek be a helyiségbe, azonban vélhetően nem vették észre a sokadalmat. Talán símaszkjuk akadályozta őket a látásban. "És egyértelműen rossz estét választottak" - fűzte hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását