2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kiszel Tünde büszke arra, hogy utálják

Büszke rá, hogy őt kedvelik Magyarországon a legkevésbé. Kiszel Tündének megint sikerült. Első lett – és büszke rá. Igaz, hogy a naptárdíva nem került be a 100 legfontosabb magyar híresség közé, mégis elvitt egy díjat - ő lett az, akit a legtöbben n
2008. február 29. péntek 10:48 - Hírextra
- Nagyon büszke vagyok rá, hogy én vagyok az első. Hiszen ez azt jelenti, hogy nagyon sokan kíváncsiak rám, nézik a műsoraimat és elolvassák a rólam szóló cikkeket. Feltalálták a távirányítót és el lehet kapcsolni, ha valkinek nem tetszik az én tevékenységem. Ez a népszerűség velejárója.

Népszerű Tünde így olyan partikra jut el, ahová egyébként nem hívnák meg, cégek reklámarca lett – tehát őt aztán tényleg a tenyerén hordozza a sors.

- Egészségesen vagyok exibicionista. Aki ezt a pályát választja, annak kell, hogy legyen egy egészséges szereplési vágya, ez természetes. Ha én egy nagyon zárkózott személyiség lennék, nem ezt a pályát választotta volna.

Ez az amit a “nem szeretem” lista 3.helyezettje is állít – hogy ezt felfújták. Kiszel Tünde, és Anettka után a dobogó legalsó foka Gáspár Győzőnek jutott, Bea aszony az 5.lett. És hiába a sok éves showmanség, Győző ezt egy kicsit zokon vette.

- Már hoztak nekem 20 ezer forintért nőt Gyöngyösről aki tőlem terhes, most meg a leggyűlöltebbek vagyunk, mi jön még? Egyébként meg elmentünk a minap egy étterembe és megünnepeltük azt, hogy a leggyűlöltebbek vagyunk…Üzenem a főszerkesztőnek, hogy ha már eladja a nevünkkel a lapot, akkor legalább valami kis pénzt adjon már nekünk kenyérre – tette hozzá Győzi.

Győző egyébként azt mondja, szerinte divat őket nem szeretni, mégis évek óta mindenki mindent tudni akar róluk. Kirakatban élik az életüket, és van, akinek tetszik – van, akinek meg nem.

- Engem az szomorít el , hogy Győző ilyen komolyan veszi . Ennek a történetnek ugyanis nincs értelme. Most mi vagyunk a legutálatosabbak, holnap már nem mi leszünk, két év múlva már el lesz felejtve ez az egész dolog. Ez egy divathóbort – reagált a kitüntető címre Bea asszony.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

qality
2008. február 29. 10:59
A Kiszel P..-a utáni rajongás hűen tükrözi az ország tv nézési szokásait és a nézők igényeit!!!!!!4
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását