2024. május 3. - Tímea, Irma

Ágh válaszolt Orbán helyett

Tisztelt Elnök Úr, Kedves László! Őszintén sajnálom, hogy Te és az általad vezetett szervezet is a hazugság politikájának részeseivé váltatok. Nyilvánvalóan számotokra is egyértelmű a fiatalok álláspontja: elfogadhatatlannak és igazságtalannak tartják
2008. február 29. péntek 16:20 - Hírextra

Így vagyunk ezzel mi is, hiszen a tandíj bevezetése nem jelent mást, mint hogy a fiatalok tudása, tehetsége és szorgalma helyett a szülők pénztárcájának vastagsága határozza meg, hogy ki tanulhat tovább és ki nem. A magyar fiatalok nem ilyen világot akarnak.

2006-ban egy nekünk küldött levélben azt írtátok, hogy "a Fiatal Baloldal nem támogatja a tandíj Európa számos országában alkalmazott rendszerét, amely a képzési idő alatt ró anyagi terhet a hallgatókra, illetve családjaikra. Nem tartunk elfogadhatónak olyan finanszírozási formát, ami a diákok továbbtanulási lehetőségeit a szülők teherbíró képességétől teszi függővé".

Kedves László! Ti már akkor is vagy hazudtatok, vagy azóta bedarált benneteket a hazugság poltikája. Kár érte, kár értetek.

Ágh Péter,
a Fidelitas ügyvezető alelnöke
Kiadó: FIDESZ frakció

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

obulus
2008. március 2. 22:58
Ágh megemlítette, hogy az a sok tanulmány cca. 5mrd.-ba került, és hogy az milyen sok elpocsékolt pénz 6 év alatt. Meg hogy ez hányezer vizitdíjnak felelne meg. Hát igen, a fidesz ezt egy napra koncentráltan dobja ki az ablakon, március 9-én. A Gripenek beszerzése kb.mennyi százezernyi vizitdíjba került? Erről miért nem nyilatkozik meg a nagy igazmondó ügyeletes szája?
2008. március 1. 12:12
Te csak tudod, ugy-e? Te, is 10 évig tanulgattál?
Szifo
2008. február 29. 23:28
Rosszul vagyok a "hazugság politikája" kifejezéstől. Most éppen ezt visszhangozza minden Fideszes mindenhol.
Szerintem Ágh Péteréket is már régen "bedarálta a hazugság politikája."
Egyébiránt az általa említett diákok tudása, tehetsége és szorgalma különös hangsúlyt kap az új oktatási törvény kapcsán - a kedvezmények vonatkozásában. (Az nem elképesztő, hogy vannak olyan diákok, akik 8-10 évig tanulgatnak és éldegélnek a mi adófizetői pénzünkből?)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását