2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

A gyerekek szerint Medvegyev lesz az elnök

Minden gyerek Dmitrij Medvegyevben látta Oroszország jövendő elnökét az Ekszpressz Gazeta című orosz bulvárlap rajzpályázatán. A beküldött, s most Moszkvában kiállított rajzok mindegyikén jól felismerhetően a mai első miniszterelnök-helyettes látható.
2008. február 29. péntek 17:30 - Hírextra

Medvegyev sok alkotáson szerepel Vlagyimir Putyin elnökkel, pártfogójával együtt, vagyis a gyerekek összekötik a két politikust.

Egyetlen kivétel akadt: egy kislány képén három jelölt látható a négy közül, de abból az alkotásból is világos, hogy a győztes Medvegyev - mondta el a The Moscow Times című lapnak Jekatyerina Sumejko, az Ekszpessz Gazeta munkatársa. A legtöbb ifjú alkotó súlyemelőként, vagy árvaházi látogatás közben ábrázolta Medvegyevet.

Egy képen Medvegyev egy "Szavazz Medvegyevre" feliratú orosz zászló előtt látható, mellette két tábla, az egyiken egy áthúzott fecskendő, a másikon egy áthúzott cigaretta, előtte pedig a kezét felé emelő tömeg.

Egy kislány levelet is mellékelt rajzához: "Azt akarom, hogy a szüleim Medvegyevre szavazzanak. Ha bízik benne Putyin, akiben bízik egész Oroszország, akkor nekünk is bízni kell benne".

Egy rajzon Medvegyev súlyemelőruhában és Putyin dzsudóruhában Oroszország térképét emeli a magasba, egy további alkotáson pedig a jövendő elnök Oroszország feliratú, piros mellényben súlyt emel, a rúdon lévő súlyokon béke, gyerekek, lakáshelyzet és más hasonló feliratokkal.

A lap tavalyi pályázatán az elnök volt a téma, és a győztes alkotáson Vlagyimir Putyin egy szál rózsával szerelmet vallott feleségének. Az első díj egy kutyakölyök volt, Putyin Conny labradorjának közeli rokona.

Az idei fődíj egy laptop, egy mobiltelefon és egy mackó.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását