2024. április 28. - Valéria

Tizenöten ösztöndíjat kaptak

Újabb tizenöt magyar egyetemi hallgató nyerte el GE-alapítvány ösztöndíját; a díjátadó ünnepséget csütörtökön tartották a fővárosban.
2008. február 28. csütörtök 18:49 - Hírextra

Az idei év ösztöndíjait Leslaw Kuzaj, a GE közép-európai regionális vezető képviselője adta át a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központban megrendezett országos díjátadó ünnepségen. Az eseményen megjelent April H. Foley, amerikai nagykövet, Bogyay Katalin, az Oktatási és Kulturális Minisztérium nemzetközi szakállamtitkára, valamint Bienerth Gusztáv, az AmCham elnöke és a GE magyarországi vezetősége - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A tizenöt nyertes diák három esztendőn keresztül évi ezer euró juttatásban részesül, s az ösztöndíjon túl lehetőséget kapnak egy nyári, nemzetközi készségfejlesztő szemináriumon történő részvételre, melynek keretében egy napon át "árnyékként" követhetik a GE menedzsmentjének egy tagját, így közvetlenül szerezhetnek tapasztalatokat egy globális vállalati vezető munkájáról
A GE Foundation Scholar-Leaders ösztöndíjprogramjának az a célja, hogy a részt vevő diákok vezetői képességeit fejlessze, illetve hogy hozzájáruljon egy nemzetközi szinten is piacképes új vezető generáció képzéséhez.

Magyarországon már hatodik éve folyik a program, melynek sikere nyomán az ösztöndíjpályázatot Lengyelországban, Csehországban és két évvel ezelőtt a Romániában is kiterjesztették.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását