2024. június 12. - Villő

Nyaralók réme

Tizenöt hétvégi ház feltörését ismerte el az a hajléktalan, akit néhány napja fogtak el a rendőrök a Velencei-tó közelében - értesült a HavariaPress. A fedél nélküli férfi a gyanú szerint a házak többségében csak meghúzta magát, illetve felélte az élelmis
2008. február 27. szerda 07:34 - Hírextra

A gyanúsítottat a bíróság időközben előzetes letartóztatásba helyezte. Február közepén egy, a Velencei-tó környékén garázdálkodó hajléktalant fogtak el a Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozói. A hajléktalan férfi hétvégi házak feltörésére szakosodott; a házakban általában néhány napig tartózkodott, majd odébb állt.

Többnyire csak evett-ivott, de előfordult, hogy kisebb műszaki cikkeket vitt el a házakból, amiket később értékesített. A folytatólagos kihallgatások során 15 ház feltörését ismerte be az amúgy büntetett előéletű férfi. A gárdonyi nyomozók a férfi előzetes letartóztatásba helyezése mellett tovább folytatják az eljárást.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását