2024. április 18. - Andrea, Ilma

Maradonának harangoztak

Pesszimistán nyilatkozott édesapja, Diego Maradona kilátásairól az argentin futball-legenda 21 éves fia. "Apám évek óta kábítószerfüggő, és nem tud tiszta fejjel gondolkozni. Ahhoz pedig, hogy egy napon sikeres edző legyen, éppen tiszta fejre lenne szüksé
2008. február 27. szerda 15:19 - Hírextra
Dieguito - ahogy általában nevezik - akkor született a házasságon kívüli kapcsolatból, amikor az 1986-ban világbajnok klasszis olaszországi légiósként az SSC Napolit erősítette. A sportág egyik leghíresebb arca eleinte nem volt hajlandó elismerni az apaságot, de 1992-ben beadta a derekát, és kisebb-nagyobb rendszerességgel gyerektartást fizet utána.

A hozzá a megszólalásig hasonlító fiúnak nincs kapcsolata az "isteni Diegóval", ami véleménye szerint ugyancsak útjában áll apja boldogulásának:

"Amíg nem fordít figyelmet a gyermekeire, addig sosem lesz képes jót cselekedni" - hangsúlyozta az ifjabb Maradona, aki egy negyedosztályú kiscsapatban középpályás, de nagy álma, hogy egyszer ugyancsak az SSC Napoli mezében fusson ki a pályára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását