2024. május 5. - Györgyi

A Flamengo várja Ronaldót

A Flamengo elnöke azt mondta, "tárt karokkal" fogadná Ronaldót, ha a műtétje után lábadozó futballklasszis hazatérne és a brazil klubban gyűjtene erőt a visszatéréséhez. "Már megtettük neki a javaslatunkat, ha nálunk akarja összeszedni magát, akármikor jö
2008. február 27. szerda 17:08 - Hírextra
Fantasztikus lenne, ha csatlakozna hozzánk" - nyilatkozta a Genfben tartózkodó Marcio Braga, hozzátéve, hogy a labda most már Ronaldo térfelén van. Jelezte azt is, hogy továbbra is áll korábbi ígéretük, amely szerint a Flamengo örömmel szerződteti a világbajnok, korábbi aranylabdás támadót, aki 15 góljával a vb-k történetének legeredményesebb játékosa.

Az AC Milan csatára viszont - az elnök tudomása szerint - jelenleg még inkább az olaszországi kontraktusának meghosszabbításával van elfoglalva. Kérdés, dűlőre jut-e a milánóiakkal az új helyzetben, ami azzal állt elő, hogy Ronaldo két hete, a Livorno elleni bajnokin súlyos sérülést szenvedett, bal térdében elszakadt egy ínszalag, minek következtében veszélybe került labdarúgó karrierje. Az operáció sikerült ugyan, ám kérdéses, hogy teljes felépülése után, ami akár 8-9 hónapig is eltarthat, kész és egyáltalán képes lesz-e az újrakezdésre.

A 31 éves játékos egyelőre nem döntött, nyilván azon is múlik futballjövője, hogy megegyezik-e a Milannal, s marad az olasz élcsapatnál, vagy elfogadja például a Flamengo ajánlatát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását