2024. április 25. - Márk

Varga győzött!

Varga Miklós nyert és így elődöntőbe jutott az olaszországi Roseto degli Ambruzziban zajló első európai olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán, amelyen még egy győzelem pekingi részvételt jelentene számára.
2008. február 27. szerda 17:11 - Hírextra
A hajdúsámsoniak 60 kilós bokszolója az ír Ross Hickey ellen lépett szorítóba, s a magyar csapat tájékoztatása szerint nagyszerű produkcióval, sokat ütve nyert 39-22-es pontozással.

Az elmúlt években a nemzetközi porondon rendre gyengélkedő Varga eddig nagyon meggyőzően szerepel a tornán, s amennyiben a pénteki elődöntőben - a bolgár Ognyan Kolev, vagy a román Georgian Popescu ellen - is hozza ezt a formát, biztosíthatja helyét a magyar olimpiai csapatban.

Ezzel a sikerrel két magyar már biztosan érdekelt lesz pénteken, hiszen Káté Gyula (64 kg) mérkőzés nélkül jutott a négy közé, míg a nap eddigi egyetlen magyar vesztese Bedák Pál (48 kg) volt.

A szerdai negyeddöntők 19 órakor kezdődő esti programjában Kalucza Norbert (51 kg) és Szili István (75 kg) lesz érdekelt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását