2024. április 25. - Márk

Bedák győzött

Bedák Pál győzelemmel kezdte szereplését a Roseto degli Ambruzziban zajló első európai olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán, és bejutott a negyeddöntőbe.
2008. február 26. kedd 15:51 - Hírextra

A Kispest 48 kg-os világbajnoki ezüstérmese balszerencsésen sorsolt a tornán, hiszen első mérkőzésén rögtön azzal az azeri Dzsejhun Abijevvel került össze, akitől az athéni olimpián kikapott. Nos, Bedák most esélyt sem adott ellenfelének, és remek boksszal, 22-10-re győzött.

Az elmúlt év legjobb hazai öklözőjévé választott kiválóságnak a folytatásban még nehezebb dolga lesz, hiszen vagy az Európa-bajnok orosz David Ajrapetyjannal, vagy a hazaiak Eb-ezüstérmesével, Alfonso Pintóval találkozik.

Bedák sikere az első magyar győzelem volt kedden, korábban ugyanis Oltványi Dávid (54 kg) és Harcsa Norbert (69 kg) is vereséget szenvedett.

A délutáni programban még Varga Miklóst (60 kg) és Kurtucz Csabát (+91 kg) szólítják a ringbe, míg a 18 órakor induló esti szakaszban Kalucza Norbert (51 kg), Mihály János (57 kg), Káté Gyula (64 kg), Szili István (75 kg) és Darmos József (91 kg) küzd meg a nyolc közé kerülésért.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását