2024. május 13. - Szervác, Imola

Már nyolc "százados" van

Az Olympiqe Lyon ellen századik Bajnokok Ligája-mérkőzésén szerepelt Ryan Giggs, a Manchester United walesi futballistája, ezzel a nyolcadik olyan játékos, aki ennyi fellépéssel büszkélkedhet.
2008. február 21. csütörtök 13:20 - Hírextra

A villámgyors szélső előkelő társaságba került be, amelynek eddig a spanyol Raúl (115), a brazil Roberto Carlos (114), az olasz Paolo Maldini (107), az angol David Beckham (103), a német Oliver Kahn (103), a holland Clarence Seedorf (101), és portugál Luís Figo (100) volt a tagja.

"Keveseknek adatik meg, hogy elérjenek egy ilyen mérföldkőhöz. Ehhez főként az kellett, hogy ilyen hosszú időn át tartsa fantasztikus formáját. Számomra Ryan testesíti meg a tökéletes futballistát" - nyilatkozta egyik kedvencéről a klub hivatalos honlapján Sir Alex Ferguson vezetőedző.

A százasok klubjába további két manchesterinek van esélye leghamarabb bekerülni, miután Gary Neville és Paul Scholes egyaránt 98 fellépésnél tart.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását