2024. május 5. - Györgyi

Esernyők védték Horváth Ágnest

Mintegy harminc tüntető, többségében idős ember várta szerdán délután Szolnokon Horváth Ágnes egészségügyi minisztert, aki Békéscsabáról érkezett meghirdetett sajtótájékoztatójára.
2008. február 21. csütörtök 19:28 - Hírextra

A rendőrségi kordon mögött álló demonstrálók bekiabálásokkal, sípolással fogadták a tárcavezetőt a Kossuth téren. Többen transzparenst is tartottak, melyek egyike Hordágy Ágnesnek titulálta a minisztert. Egy másik felirat az ő, valamint Gyurcsány Ferenc és Kóka János lemondását követelte.

Horváth Ágnes kinyitott esernyők védelme alatt ment be az épületbe, majd az SZDSZ területi irodájában megtartotta sajtótájékoztatóját.

Kijövetelekor odament a demonstrálókhoz, próbált szót váltani néhány emberrel, de az indulatoktól fűtött helyzetben érdemi párbeszédre nem kerülhetett sor.

A rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint a demonstrációt a szolnoki polgári körök szervezték.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

thurvj97
2008. február 21. 19:51
Drága Miniszterasszony ! Ezt előre tudhatta volna. Orbánék gátlástalansága nem ismer határt. Követői mindenre elszántak.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását