2024. július 20. - Illés

Csótány sétált az állami tévé híradójában

A türkmén állami tévé több mint harminc munkatársa lakolt meg egyetlen árva csótány miatt. Az esetről, amely még február elején esett meg, csak most adott hírt a Hronyika Turkmenyisztana című, orosz nyelvű türkmén hírportál, amely szerint az esti híradó a
2008. február 21. csütörtök 15:10 - Hírextra

A kamera rögzítette a csótány minden mozdulatát, s a felvétel vágatlanul szerepelt az éjszakai híradóban, majd az elhíresült csótány reggel harmadszor is adásba került.

Ekkor azonban a csótány a kulturális minisztérium médiafigyelő csoportjának látóterébe került. A munkatársak reggel kilenc és este hat óra között vannak szolgálatban, s ebben a periódusban kellő éberséggel figyelik az állami tévé által elkövetett esetleges hibákat. Az esti híradó azonban már munkaidőn túl van, így a türkmén tévénézők többször is végigkövethették a csótánysétát.

A botrányos eset miatt fejek hullottak a tévénél: elbocsátottak, vagy szigorú megrovásban részesítettek szerkesztőket, rendezőket, operatőröket, s a technikai személyzet néhány munkatársát, összességében több mint harminc embert.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását