2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Lassan gyógyul a világ leggyorsabb embere

A vártnál lassabban gyógyul Asafa Powellnek, a férfi 100 méteres síkfutás világcsúcstartójának sérülése, így egyre kevesebb az esély arra, hogy csütörtökön rajthoz álljon a melbourne-i szabadtéri atlétikai versenyen.
2008. február 19. kedd 17:42 - Hírextra
A jamaicai vágtázó a múlt hét elején otthonában szenvedett kisebb balesetet, miután megbotlott a lépcsőn és csúnyán felsértette a térdét. Powell lábán felszakadt a bőr, amit négy öltéssel varrtak össze. Komolyabb baja nem történt, ennek ellenére múlt szombaton nem indulhatott el a sydneyi versenyen. Azt azonban szinte biztosra ígérte, hogy Melbourne-ből már nem fog hiányozni.

"Sajnos még mindig érzek egy kis fájdalmat az összevarrt résznél, kockáztatni pedig nem akarok. Remélem, futhatok csütörtökön, de ehhez minden panaszomnak meg kell addig szűnnie" - nyilatkozta kedden Powell.

A világcsúcsát tavaly 9.74 mp-re javító futó a viadal első számú sztárja lenne, de nélküle sem marad nagy név híján a verseny, ugyanis a 400 méter olimpiai bajnoka és kétszeres világbajnoka, az amerikai Jeremy Wariner - jelen állás szerint - biztosan futni fog az ausztrál városban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását