2024. május 3. - Tímea, Irma

Karcsika dönthet

Rövidesen hivatalosan is édesapjával maradhat Mehmet Karcsika - írja keddi számában a Délmagyarország. A napilap információi szerint Mehmet Tüysüz néhány napon belül a bírósághoz fordul, és kezdeményezi, hogy Bogosné Papp Edinával közös gyermeküket, Mehme
2008. február 19. kedd 10:38 - Hírextra

Az édesanya elmondta: életük egy nehéz szakasza lezárult, és Memi érdekében mindenben megállapodtak az édesapjával.

A 11 éves kisfiú a Szegedi Tudományegyetem gyermekpszichiátriájáról tíz napja az édesanyja hozzájárulásával az édesapjához került. A szülők - a kisfiú felkutatásában és hazahozatalában is segítő - Egymásért Egy-Másért Alapítvány közvetítésével a múlt héten további részletekben is megállapodtak. Ezek alapján a gyermek döntheti el, hogy kivel és hol szeretne élni, milyen iskolába akar járni - olvasható a lapban.

A bíróság egy korábbi döntésével Bogosné Papp Edinának ítélte Mehmet Karcsit. Buda Sándor, az apa ügyvédje elmondta, Mehmet Tüysüz néhány napon belül kezdeményezi a bíróságon a gyermekelhelyezés megváltoztatását, amihez többek között csatolják a két szülő által aláírt megállapodást is.

Az ügyvéd elmondta, ha az apa és fia visszatér Törökországba, akkor Memi az iskolai szünetben egy hónapot, vagy igény szerint ennél is többet az édesanyjánál lehet. Ha Magyarországon maradnak, akkor az apa a korlátlan internetes és telefonos kapcsolattartáson kívül korlátlan láthatást is biztosít az anyának.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását